Tuotteet

 

 

SiniDesignin tuotteiden joukosta löydät ihania asustekoruja niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimiin kuuluu kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja, rintakoruja, nilkkaketjuja sekä puuhelmikoruja – valikoima laajenee jatkuvasti. Väriskaala on laaja ja materiaaleista löytyy jokaiselle jotakin mieleistä. Tutustu vaihtoehtoihin tästä.

Uutena tuotteena 2018 on laukkukorut sekä heijastavat korut niin laukkuihin kuin vaatteisiin. Sirot nappikorvakorut ovat myös löytäneet tiensä koruvalikoimaan ja herkullisia värejä on monta – materiaalina posliini sekä korumetalli. Koruissa käytetty korumetalli ei sisällä nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Käsityövalikoimaan kuuluu niin sisustustuotteet kuin perinteisemmät käsityöt. Saatavana on mm. erivärisiä ja kokoisia virkattuja mattoja sekä koreja, pipoja ja tuubikaulureita.

Trikoo- ja velourpipot sekä trikookaulurit ovat kevyempi vaihtoehto perinteisille kudotuille tuotteille. Valikoimassa on myös lasten ruokalappuja ja kaulureita eri väreissä.

Kausituotevalikoimasta löydät oman mallin mukaan virkatut pallot sekä kuuset – valoilla tai ilman. Betoniset kynttilälyhdyt ja hemmottelutuotteet olivat suosittu joulumuistaminen viime vuonna. Uutena tuotteena sytykesipsit – mukava pieni vieminen, joka varmasti kuluu käytössä.

Tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan myös toiveiden mukaan.

 

SiniDesign käyttää Valmistettu Marttilassa -merkkiä.

 

Valmistettu Marttilassa ja Tuotettu Marttilassa –paikkamerkkejä saa käyttää laadukkaissa tuotteissa milloin yritys katsoo sen tarkoituksenmukaiseksi. Merkkiä tulee käyttää vastuullisesti ja siten, että tuotteen raaka-aineiden alkuperä on avattavissa kuluttajille. Valmistettu Marttilassa –merkkiä voi käyttää silloin, kun tuote on valmistettu Marttilassa vähintään 80-prosenttisesti.

Merkin käyttöä valvoo Marttilan kunta.

 

KORUT  •  KÄSITYÖT  •  MUUT  • LÄHIKUNNISTA

British-flag